Madde

Jag har alltid tänkt att det vore fett coolt att resa till Kina. Maten, kulturen och att alla ser precis likadana ut måste jag säga lockar lite. Snacka om att man skulle sticka ut i det landet! Och kolla detta som jag hittade idag:
http://www.expressen.se/allt-om-resor/har-far-mobilberoende-en-helt-egen-gangvag/

Hur genialiskt är det inte med en trottoar speciellt för mobilanvändare? Jag hade lätt gått på mobildelen hela dagarna. Måste bara spara cash så att jag har råd med flygbiljett. För att leva där kan ju inte vara särskilt dyrt. Fast jag hade nog helst åkt till Beijing(Peking) och inte Chongqing som artikeln handlar om. Fast vad vet jag, kanske är et lika cool stad det. Skulle faktiskt kunna resa vart som helst just nu.

 Vet inte varför men blev hilma sugen på kinamat nu!  

 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed