Madde
 Vad snabbt det går att få saker och ting gjordna när man väl bestämt sig, nu blir det lite julfirande på liseberg, jag och en kompis hittade ett billigt hotell i Göteborg nära liseberg och sen blir det en tripp utomlands. Känns som precis vad jag behöver för att komma tillbaka på rätt spår igen.
Fast när man läser om flygolyckor som tex denna
http://www.expressen.se/nyheter/1.2242823/continental-domda-for-concordekrasch
så känns det lite obehagligt att ge sig ut på resande fot. Fy vad otäckt och att det kan vara så lite som ställer till med en ren katastrof.
 Känner mig så vilsen i tillvaron, måste komma på rätt spår igen och få livet att vända så jag kommer på fötter. Men det är tufft och det är ännu tuffare att inte veta vad jag vill eller vad jag ska göra åt det.Börjar mer och mer känna att jag kanske ska byta jobb i alla fall för det fungerar inte på detta sätt. Orkar inte med att träffas var och varannan dag, blir så himla svårt att gå vidare. Dessutom jättesvårt med hur man ska bemöta varandra när man ses. Måste vara tufft även för våra jobbarkompisar när det blir så himla underlig och tryckt stämning. Men det är ju inte alltid det lättaste i dagens läge att få tag på nytt jobb heller för den delen, och ett som man dessutom trivs med. Funderar på om jag kan tänka mig även att flytta för söker jag även på andra håll i landet så blir det ju med en gång betydligt lättare.

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed