Madde

Hyr festvåningar istället bruden


skrivet den 24 nov av Madde, klockan:12:48

Så har Taylor Momsen vart igång igen och nu snattras det hej vilt en massa skit om henne. Förstår inte riktigt vad det är som är så himla farligt egentligen, att hon strippar i en musikvideo? Att hon skojar lite om sex och sexvideor,  ja det kanske inte precis är rumsrent men inte särskilt farligt heller för den delen va och inte något som inte andra gjort före henne.

Tycker hon är rätt rolig faktiskt, lite för mycket försöker spela tuff och kaxig kanske men annars är det lite skönt med friska fläktar för hur kul vore det på en skala att bara läsa en massa om alla ”fina flickor” i USA som springer omkring och hej vilt snackar om hur himla dygdiga de är.

http://www.expressen.se/noje/tvsajten/1.2225090/tv-profilen-om-taylor-momsen-hon-var-patetisk

 

Att hon svär och har urringade kläder på sig gör det henne verkligen till en så hemsk person som tidningarna gärna försöker framställa henne som?
Nej knappast, snarare en tje som säkert har en del skinn på näsan men samtidigt vill spela över en del för att skapa lite fler rubriker om sig själv.

 

Undrar när det börjar komma reportage om kraschade hyr festvåningar osv, borde väl snart vara dags för det. Finns ju ingen ”rockstar” av betydelse som inte kraschat en och annan hyr festvåning ;)

 

Eller att det läcker ut nån video på Taylor själv, de torde ju skapa lite rubriker i så fall.

JA ja hur som helst, vad tror folk händer med personer vars föräldrar hyrt ut dem till media från det att de var några år gamla. Hur stor chans till ett normalt liv har dessa ungar egentligen?


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed